Activiteiten van de Doestal


De doestal biedt diverse activiteiten per week aan voor de kinderen, volgens een vast weekprogramma. Op woensdag, vrijdag en zaterdag zijn de paardenmiddagen. Op deze dagen verzorgen de kinderen gezamenlijk de paarden, het paardenwelzijn staat voorop. Het paardrijden komt bij onze doestal niet op de eerste plaats. Op dinsdag is er een creatieve middag voor de kinderen in onze doestal waarin bijvoorbeeld knutselactiviteiten gerelateerd aan paarden of het seizoen centraal staan.  Op donderdag brengen wij de doestal muzikaal tot leven door een gezellige zang/dansmiddag.

 

Verzorging

Verzorging

Door onder andere de verzorging van de paarden en pony's leren de kinderen om met elkaar en met dieren om te gaan.

Vier je verjaardag

Verjaardag

Op afspraak en een donatie vanaf € 200 kunnen kinderen hun verjaardag bij ons vieren (max 10 kinderen). Hierbij kun je kiezen voor een themaverjaardag.
De jarige wordt ontvangen door elfje Sparkel. De jarige kan muffins versieren, pony's poetsen en krijgt een leuke verrassing! Uiteraard hoef je niet voor een thema te kiezen en kun je ook je verjaardag vieren op je eigen manier, dit kan in onderling overleg. Voor meer info neem contact met ons op.

Workshops

Workshops

Workshops volgen zoals paarden EHBO

Knuffelsessies

Knuffelen / rondleiding met de dieren

Knuffelen met de dieren voor ouders en peuters én voor senioren
Gebeurt op afspraak tegen een donatie vanaf € 10,-
Duur: 30 minuten

Projecten

Projecten

Lees meer

Blog

Nieuws van de redactie

Ga naar de blog
)